INFORMATION

DIN hjemmepleje er en proaktiv og seriøs leverandør af privat hjemmehjælp. På Kontoret er stabs og støttefunktioner altid er klar til at besvare spørgsmål – det sikrer en professionel og hurtig behandling af opgaver.

Den daglige planlægning og levering af hjemmehjælpsydelser i kommunen klares af vores kontor, hvor kendskab til lokalområdet og vores faglige kompetencer sikrer borgerne den bedst mulige pleje og omsorg.

DIN hjemmepleje er godkendt som praktik og elevplads i tæt samarbejde med Social og sundhedsskolerne.

Vi tager et medansvar for det faglige niveau, samt at få unge mennesker til at tage en uddannelse. Vi har fagligheden i højsædet og efteruddanner løbende vores medarbejdere, i samarbejde med ergoterapeut og sygeplejerske. Vi har fra DIN hjemmeplejes begyndelse haft ordnet forhold og i dag overenskomst med FOA, for på denne måde at sikre vores medarbejdere de bedste vilkår for udøvelsen af deres fag.

Det kombinerer vi med en målrettet og implementeret CSR politik, som betyder, at vi i DIN hjemmepleje har stor fokus på medarbejderne og de forhold de skal virke under og i. DIN hjemmeplejes erfaring og kompetencer gør, at vi kan håndtere gængse omsorgssystemer og vores interne DIN innovation og Development (R&D) afdeling sikrer, at vi klarer mange it udfordringer internt gennem uddannelse og support.

DIN hjemmepleje har et fremmøde på 98%, vi har igennem BPR projekter arbejdet intenst omkring arbejdsmiljø og med synliggørelse af forskellige udfordringer flyttet os markant i forhold til fravær. DIN hjemmepleje har altid gang i mindst ét eller flere BPR projekter med henblik på at blive bedre og virksomheden får bedst mulige eksistensbetingelser.

© Copyright DIN Hjemmepleje
Designet & Hostet af Vikawebdesign