R&D DIN HJEMMEPLEJE

DIN hjemmepleje har et fremmøde på 98%, vi har igennem BPR projekter arbejdet intenst omkring arbejdsmiljø og synliggørelse af forskellige udfordringer flyttet os markant i forhold til fravær. DIN hjemmepleje har altid gang i mindst ét eller flere BPR projekter med henblik på at forbedrer os og dermed give virksomheden de bedst mulige eksistensbetingelser.

Vi tilbyder Kommunerne at være behjælpelig med gennemførelse af projekter. Vores projektleder er fagligt dygtig med erfaring/uddannelser indenfor forandringsledelse, strategier og Lean.

Nuværende udviklingsprojekter i R&D er til hjemmeplejen et værktøj som gør at man i hjemmeplejen får ét sporingsværktøj til screening af borgerne og research de teknologier som allerede findes på markedet for mulige optimereing

DIN hjemmeplejes R&D har et samarbejde med konstruktører og universitetet i Aalborg. Konstruktørene har stor og megen erfaring inden for udvikling af produkter.

Vi vil meget gerne bidrage til at få en Hjemmepleje som er effektiv og der stadig har borgeren i centrum, så fremtidens hjemmepleje er = DIN hjemmepleje.

© Copyright DIN Hjemmepleje
Designet & Hostet af Vikawebdesign