18.10.2017

DIN hjemmeplejes udviklingsafdeling (R&D) tilbyder nu kommunerne at være projektleder/konsulent på eks. BPR projekter som eks. reducering af sygefravær.

Ring +45 26 89 52 00 og få en uddybende samtale.

10.01 2018

DIN hjemmepleje er den private udbyder af hjemmepleje i Hjørring kommune, hvor fremmøde er på over 98%, og hvor arbejdsmiljø og borgerene er i højsæde.

Mere...

Vi har primo 2018 foretaget en intern trivselsundersøgelse samt ekstetern tilfredsheds undersøgelse – begge med resultatet meget tilfredsstillende.

Vi er stolte af vores resultater, som beviser vores ord som vi “bestræber os på, at det er de samme medarbejdere som kommer i dit hjem” ikke kun er tomme ord men reelt gør at du som borger kan være tryg, når du har valgt DIN hjemmepleje.

Mindre...

10.01.2018

Der er i DIN hjemmepleje valgt tillidsrepræsentant og arbejdsmiljørepræsentant:
– TR: Charlotte Nielsen
– AMR: Sophia Nielsen
Vi ønsker begge tillykke med valget

22.10.2019

DIN Hjemmepleje får nye ejere – læs mere herunder.

Artikel fra Vendelboposten

DIN HJEMMEPLEJE I NYE, TRYGGE HÆNDER
af Birgit Eriksen

NK Care fra Jerslev overtog DIN Hjemmepleje for tre måneder siden – nu udvider firmaet med NK Care Hjemmepleje i Brønderslev Kommune.

Mere...

HJØRRING: NK Care, der har adresse i Jerslev, overtog for tre måneder siden DIN Hjemmepleje i Hjørring. Og et nyt, stærkt team er nu på plads på firmaets adresse på Vandværksvej i Hjørring.

Bag firmaet står Nina Korsgaard og Claus Jensen, der med succes og troværdighed har drevet NK Care i Jerslev siden 2009. NK Care leverer handicaphjælp til både børn og voksne i borgerens eget hjem.

NK Care og DIN hjemmepleje tæller næsten 200 ansatte – og nu ekspanderer firmaet yderligere til Brønderslev Kommune. Fra 1. november tilbyder Nina Korsgaard og Claus Jensen også privat hjemmehjælp i Brønderslev Kommune – i første omgang med medarbejdere, der kører ud fra Hjørring.

I Brønderslev kommer firmaet til at køre under navnet NK Care Hjemmepleje – og der er lokalt kontorlokale samt biler klar til formålet.

Det perfekte match

Egentlig havde de to ledere ikke planer om at gå ind i den private hjemmepleje-branche, inden de overtog DIN Hjemmepleje. Men helt fjern var tanken dog ikke, da muligheden bød sig. De har nemlig begge et indgående og mangeårigt kendskab til branchen – og de så det som en spændende ny udfordring.

– Samtidig så vi mulighed for at løfte nogle af vores egne opgaver videre til dygtige og kompetente medarbejdere. Vi har hidtil selv stået med al administration i NK Care, og ved at udvide med hjemmepleje, får vi samlet en stab til at varetage nogle af de opgaver, som vi hidtil har stået alene med, forklarer Nina og Claus.

Firmaejerene har en klar rollefordeling i NK Care. Claus har spidskompetencer i tal og regnskaber, og Nina er en uovertruffen planlægger og leder i forhold til at indgå aftale med borgere og sikre kompetent personale og vikardækning. Makkerparret udgør hermed det perfekte match – og det førte i første omgang til deres fælles firma NK Care.

Vækst i Hjørring

Private hjemmeplejefirmaer har trange kår i disse år – mange firmaer dukker op og forsvinder igen.

– Og folk tror, vi er tossede, når vi nu har overtaget DIN Hjemmepleje, smiler Nina Korsgaard.

– Men når vi får en ide, så ender det som regel med, at det virker, tilføjer Nina.

Siden NK Care-lederne tog over, har DIN Hjemmepleje fået nye kunder i butikken, og firmaet kommer nu næsten 300 hjem i Hjørring Kommune.

– Vi har vækstet med 30-40 nye borgere, fortæller Claus Korsgaard og tilføjer, at der er ros fra kommunens administration, fordi de nye firmaejere i DIN Hjemmepleje har styr på både økonomi og ansættelsesforhold.

– Vi har valgt at ansætte tre social- og sundhedsassistenter på kontoret på Vandværksvej. De skal blandt andet snakke i telefon med visitatoren eller den bekymrede ægtefælle – og den der tager telefonen, skal være i stand til at vurderer og håndtere de forskellige henvendelser professionelt.

DIN Hjemmepleje er på hjul døgnet rundt for at sikre borgerne den rette pleje og service, og i alt er der ansat seks nye social- og sundhedshjælpere samt fire social- og sundhedsassistenter, siden de nye ejere overtog DIN Hjemmepleje.

Værner om et godt navn

Målet for Nina Korsgaard og Claus Jensen er at yde troværdig og professionel hjælp til borgerne. Og de forsikrer, at de ikke bliver en del af konkurs-statistikken indenfor branchen.

– Det kommer ikke til at ske. Hvis hjemmeplejefirmaet – mod forventing – skulle vise sig at give underskud, vil vi lukke på en ordentlig måde. Så kører vi selvfølgelig aftaleperioden til ende, understreger de.

– Vi har ikke råd til at ødelægge vores navn. NK Care er et super godt navn.
Kilde: Vendelboposten.dk

Mindre...

© Copyright DIN Hjemmepleje
Designet & Hostet af Vikawebdesign