R&D I DIN HJEMMEPLEJE

Takket være vores R&D, har vi i DIN Hjemmepleje et fremmøde på 98%. Igennem forskellige BPR projekter har vi arbejdet intenst omkring arbejdsmiljø samt synliggørelse af forskellige udfordringer.

Det har betydet, at vi har flyttet os markant i forhold til fravær.

Vi har altid gang i mindst ét men ofte flere BPR-projekter med henblik på, at vi skal forbedre os og dermed skabe en virksomheden med den bedst mulige eksistensberettigelse.

Vi tilbyder også de kommuner som vi samarbejder med at være behjælpelige med gennemførelsen af forskellige projekter.

Vores projektleder er faglig dygtig og har stor erfaring med og uddannelse indenfor både forandringsledelse, strategier og Lean.

Nuværende udviklingsprojekter i R&D er til hjemmeplejen et værktøj som gør at man i hjemmeplejen får ét sporingsværktøj til screening af borgerne og research de teknologier som allerede findes på markedet for mulige optimereing

DIN hjemmeplejes R&D har et samarbejde med konstruktører og universitetet i Aalborg. Konstruktørene har stor og megen erfaring inden for udvikling af produkter til brug i hjemmeplejen.

Vi vil meget gerne bidrage til at få en hjemmepleje, der er så effektiv som muligt men stadig har borgeren i centrum. Så fremtidens hjemmepleje er = DIN hjemmepleje.

© Copyright DIN Hjemmepleje
Designet & Hostet af Vikawebdesign