EN SERIØS SAMARBEJDSPARTNER

DIN Hjemmepleje er en seriøs leverandør af privat hjemmehjælp og hjemmepleje i kommunen.

Fra vores kontor på Vandværksvej i Hjørring sidder vores stabs- og støttefunktioner altid er klar til at svare på spørgsmål – det sikrer en professionel og hurtig behandling af overordnede opgaver.

Den daglige planlægning og levering af hjemmehjælpsydelser i kommunen klares også fra vores kontor, hvor kendskab til lokalområdet og vores faglige kompetencer sikrer borgerne den bedst mulige pleje og omsorg.

DIN Hjemmepleje er godkendt som praktik- og elevplads i tæt samarbejde med Social- og sundhedsskolerne.

Vi påtager os et samfundsmæssigt medansvar for det faglige niveau, samt at få unge mennesker til at tage en uddannelse. Vi har fagligheden i højsædet og efteruddanner løbende vores medarbejdere i samarbejde med blandt andet ergoterapeuter og sygeplejersker.

I DIN Hjemmepleje har vi altid haft ordnede forhold og indgået gældende overenskomster med relevante fagforeninger.

Det har altid været vigtigt for os at sikre vores medarbejdere de bedste vilkår for udøvelsen af deres fag. Det kombinerer vi med en målrettet og implementeret CSR politik, som betyder, at vi i DIN hjemmepleje har stor fokus på medarbejdernes trivsel og de forhold, de skal virke under og i.

DIN Hjemmeplejes erfaringer og kompetencer gør, at vi kan håndtere gængse omsorgssystemer og vores interne DIN innovation og Development afdeling sikrer, at vi klarer mange IT udfordringer internt gennem uddannelse og support.
Os i pink er garanti for kvalitet.

© Copyright DIN Hjemmepleje
Designet & Hostet af Vikawebdesign